program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Despre noi


Suntem specilizati in executia si livrarea a tot ceea ce inseamna aranjamente din flori funerare de la jerbe de flori naturale pana la coroane funerare ieftine din flori rezistente precum garoafele sau crizantemele sau coroane de lux din crini, trandafiri, orhidee, anthurium.

Existenta noastra dateaza de mai bine de 15 ani in acest domeniu perioada in care am fost alaturi de multe persoane intristate ce ne-au trecut pragul florariei sau am livrat la domiciliu si capele aranjamente florale funerare pentru clientii nostri indurerati. De asemenea am facut depuneri de coroane mortuare si in cadrul slujbelor de inmormantare.

Floraria noastra este localizata in sectorul 2 - Bucuresti. Daca doriti sa ne vizitati si sa achitati un avans pentru realizarea unei coroane funerare va rugam sa ne telefonati pentru a va da indicatiile necesare.

Florarii nostri va stau la dispozitie pentru a realiza o coroana de flori din catalogul nostru on-line sau pentru a executa un model atipic dupa propria dumneavoastra preferinta sau gust.

Toate modelele de pe acest website sunt 100% reale fiind fotografiate in floraria noastra. Pentru toate materialele afisate online detinem drept de autor.

Despre livrare

Livrarea se efectueaza in mod Gratuit in toate sectoarele din Bucuresti la domiciliu sau la sediu de firma. De asemenea putem depune in locul dumneavoastra tot in mod Gratuit orice coroana la o capela din Bucuresti sau la un cimitir.

Livrarile sunt Gratis de L - V la orice ora din zi exceptie de la aceasta regula fiind zilele de Sambata si Duminica sau situatiile urgente "comanda primita azi cu livrare pentru azi". In aceste situatii se va achita o taxa in valoare de 20 lei.

Despre timpul de raspuns

In general timpul nostru de raspuns pentru o comanda urgenta este de 2 ore din momentul in care primiti confirmarea telefonica. Timpul de raspuns include executia lucrarii + livrarea urgenta. In anumite situatii in care traficul este foarte aglomerat se va adauga o marja de intarziere de maxim 20-30 minute.

Despre plata

Plata oricaror aranjamente funerare sau coroane comandate online se poate face numerar la livrare sau in contul firmei noastre deschis la banca ING, prin sistemul de plata Paypal sau transfer bancar Western Union.

Firmele pot face decontarea pe baza facturii emise de noi si a chitantei. Preturile coroanelor funerare afisate in catalogul nostru sunt preturile finale de vanzare firma noastra fiind neplatitoare de TVA.
telefon comenzi
 
Va oferim :
 
calitate originala
Va garantam aranjamente din flori funerare proaspete cumparate in fiecare dimineata din piata de flori
 
pret minim
Cumparand de la noi va asigurati ca obtineti un pret mai bun decat la alte florarii din oras
 
plata la livrare
Clientii au posibilitatea de achitare la livrare in mod numerar
 
poze autentice
Detinem drepturi de autor asupra imaginilor de pe site ele fiind fotografiate in atelierul nostru
 
 

comanda acum

 
payment method
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro