program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Cosuri si buchete | Cruce sfanta garoafe cu trandafiri


Moartea unei persoane apropiate reprezinta o adevarata piatra de incercare. A-ti lua ramas bun de la un prieten care a fost alaturi de tine in clipe fumoase dar si in clipe grele poate fi o etapa dificila a vietii.

Pentru astfel de clipe dificile avem aceasta cruce in varianta Deluxe, realizata cu ajutorul suportului tip burete in care sunt montate florile funerare, ce exprima intr-o modalitate reala si emotionanta sentimentele de regret precum si pretuirea eterna pe care o purtam in suflet fata de persoana care acum nu mai este printre noi. In compozitia florala se regasesc aproximativ 140 garoafe si circa 20 de trandafiri. Crucea este prevazuta cu picior ajutator adjustabil pentru stabilitate si are o inaltime exacta de 1 m, latime de 50 cm, ea putand fi executata la comanda in exclusivitate de florarii nostri cu experienta.

Culori disponibile : alb cu rosu
Cod : CR2
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
-
-
100
Nr. flori
-
-
aprox 160
Pret
-
-
319 Ron

 
cruce sfanta garoafe trandafiri

Comanda online cruce sfanta garoafe cu trandafiri

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 
 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 250 - 500 lei
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro