program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana trandafiri rosii


Trandafirii reprezinta simbolul vietii traite frumos dar si un exemplu bine de luat in seama a acceptarii sfarsitului. O coroana funerara din trandafiri rosii poate sa reprezinte alegerea ideala de a ne exprima regretul pentru trecerea in nefiinta a unei persoane dragi.

Formata din 50, 60 sau 80 de trandafiri, o astfel de coroana ne face sa fim blanzi in fata mortii, sa o vedem ca o trecere spre o alta lume si ne ajuta sa trecem mai usor peste marea pierdere pe care am suferit-o. Alegand o astfel de coroana funerara vom atinge si in acelasi timp vom sensibiliza orice suflet indurerat, oferind un strop de alinare si suport emotional.

Culori disponibile : rosu
Cod : C123
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox. 100
aprox. 120
aprox. 150
Nr. flori
40
60
80
Pret
199 Ron
279 Ron
379 Ron

 
coroana trandafiri rosii

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 

 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 150 - 250 lei
 
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro