program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana trandafiri albi


E greu sa-ti condensezi toate sentimentele in cateva cuvinte care sa te ajute sa-ti iei ramas bun de la o persoana decedata. E greu sa privesti mormantul celui care pana mai ieri iti zambea si sa te consolezi. Dar este usor sa oferi o coroana funerara din trandafiri albi care sa faca toate acestea pentru tine.

O astfel de coroana asezata pe mormantul proaspat te va ajuta sa intelegi ca viata este trecatoare si ca moatea nu este altceva decat un pasaj de trecere spre o lume mai buna.

Culori disponibile : alb
Cod : C124
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox. 100
aprox. 120
aprox. 150
Nr. flori
40
60
80
Pret
225 Ron
299 Ron
379 Ron

 
coroana trandafiri albi

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 

 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 150 - 250 lei
 
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro