program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana rotunda din garoafe si floarea miresei


Garoafa reprezinta un simbol al frumusetii, a elegantei si a vremelniciei. Sensibile, garoafele transmit un mesaj. Prinse intr-o coroana de forma rotunda aceste garoafe impreuna cu floarea miresei, transmit emotie si melancole soptindu-ne ca viata este o calatorie spreā€¦o alta existenta.

Trecerea dintre viata si "viata vesnica" se face prin poarta numita moarte. Noi cei care am ramas tristi in urma sufletului plecat, trebuie sa intelegem ca acesta va dainui mereu in sufletele noastre. Astfel, aceasta impetuoasa si eleganta coroana funerara reprezinta un balsam al sufletului si un omagiu oferit vremelniciei trupului.

Culori disponibile : alb, rosu, combinatie alb cu rosu
Cod : C27
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Diametru cm
aprox. 60
aprox. 80
aprox. 100
Nr. flori
35
50
70
Pret
129 Ron
179 Ron
209 Ron

 
coroana rotunda din garoafe si floarea miresei

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 

 
Alte modele de coroane funerare cu pret pana in 150 lei
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro