program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroane funerare | Coroana orhidee


Viata reprezinta cea mai puternica plasmuiere a efemerului. Suntem vremelnici si probabil asta ne face pretiosi. Atunci cand o stea se stinge pe cer, totul in jurul celor dragi pare ruinat. Totul pare lipsit de sens si de inteles si de aceea cautam sprijin si raspunsuri la intrebari pe care nu avem curaj sa le punem.

Ne putem gasi insa linistea privind la 100 de orhidee prinse intr-o maiestoasa coroana funerara. Pentru cineva important din viata noastra, care a disparut, luand cu el un strop din sufletul nostru, trebuie sa alegem un omagiu cu totul si cu totul deosebit. Astfel cele 100 de orhidee albe ce simbolizeaza frumusetea dar si efemeritatea vor reprezenta cu siguranta alegerea potrivita si modul ideal de exprimare a sentimentelor.

Culori disponibile : vernil, alb, galben, siclam
Cod : C153
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox. 100
aprox. 120
aprox. 150
Nr. flori
50
70
100
Pret
299 Ron
379 Ron
499 Ron

 
coroana orhidee

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 
 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 250 - 500 lei
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro