program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana mare semiluna


Viata este facuta pentru a fi impartita cu cei dragi sufletului nostru. Atunci cand o persoana draga, cu care am impartit aceleasi sentimente, ganduri sau planuri dispare dintre noi, dorim sa ne aratam sentimentele de regret si indurereare printr-o modalitate eleganta  si unica.

Astfel noi va propunem o coroana funerara care cu siguranta va impresiona prin estetica sa. Cele  100 de garoafe, albe si rosii care se impletesc in aceasta  coroana funerara distinsa cu siguranta te vor ajuta sa-ti exprimi sentimentele si vor reusi sa atraga admiratia tuturor celor din jur.

Culori disponibile : rosie cu semiluna alba, alba cu semiluna rosie
Cod : C56
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
-
aprox. 130
aprox. 150
Nr. flori
-
100
120
Pret
-
189 Ron
229 Ron

 
coroana mare semiluna

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 

 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 150 - 250 lei
 
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro