program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana mare garoafe


Vestea trecerii in nefiinta a unei persoane dragi sufletului nostru ne bulverseaza, ducand la crearea unei adevarate furtuni in sufletul si mintea noastra.

Pentru a reusi sa oferim omagiul potrivit acelei persoane care a disparut prematur dintre noi putem apela la o coroana funerara distinsa compusa din garoafe rosii si albe ce ne va ghici sentimentele si le va transmite sufletului care si-a parasit trupul si probabil ne priveste de undeva de sus, dintr-o lume mai buna decat a noastra.

Culori disponibile : alba cu margine rosie
Cod : C148
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
-
aprox. 130
aprox. 150
Nr. flori
-
100
150
Pret
-
219 Ron
279 Ron

 
coroana mare garoafe

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 

 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 150 - 250 lei
 
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro