program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana garoafe semiluna


Viata reprezinta un amalgam de culori, unele intense, altele palide, unele calde, altele reci, curcubeul vietii poate fi proiectat sub forma de parti din puzzle-ul de amintiri, intr-o coroana funerara.

Selectand doar culorile calde si luminoase, reprezentate prin garoafe albe si rosii, acesta coroana reprezinta un omagiu special pentru o persoana care a stiut sa traiasca frumos si care a murit demn, lasand in sufletul nostru tristete, melancolie dar si o urma de speranta care te asigura ca moartea nu e un sfarsit ci doar o trecere.

Culori disponibile : rosie cu semiluna alba, alba cu semiluna rosie
Cod : C56
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox.1.2
aprox. 130
aprox. 150
Nr. flori
100
120
150
Pret
189 Ron
229 Ron
249 Ron

 
coroana garoafe semiluna

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 

 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 150 - 250 lei
 
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro