program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana garoafe proportionata bicolor


Albul simbolizeaza puritatea si speranta, rosul dragostea si bucuria, florile eleganta si efemeritatea. Toate aceste simboluri iau glas intr-o coroana funerara, impletita din fire de garoafe albe si rosii, care ne ghiceste sentimentele de dor, regret si tristete pe care le simtim atunci cand o persoana draga moare si le transmite sub forma uor omagii care impresioneaza prin sinceritate, elegant, stil si mai ales simplitate.

Alegand o astfel de coroana, alegi sa incalzesti si sa sensibilizezi toate sufletele prezente la inmormantare, sa le alini durerea si sa sadesti in ele un strop de speranta.

Culori disponibile : alb cu rosu
Cod : C121
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox. 100
aprox. 120
aprox. 150
Nr. flori
50
70
100
Pret
115 Ron
159 Ron
205 Ron

 
coroana garoafe proportionata bicolor

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 

 
Alte modele de coroane funerare cu pret pana in 150 lei
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro