program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana garoafe medalion rosu


In cele mai grele momente din viata dvs, atunci cand suferiti pierderea unei persoane dragi, noi suntem alaturi de dvs oferindu-va aranjamente funerare care sa va ajuta sa va exprimati sentimentele de regret, respect si dragoste eterna pe care le simtiti. Garoafele rosii sunt considerate simbolul unei dulci efemeritati iar crizantemele albe ne invata sa intelegem orice sfarsit si sa-l acceptam.

O coroana din 50 crizanteme si garoafe reprezinta un omagiu elegant si nobil care sa se depaseasca orice limita impusa de timp si spatiu si sa ajunga la sufletul desprins de corpul efemer al persoanei dragi.

Culori disponibile : rosu cu medalion alb, alb cu medalion rosu, rosie cu medalion galben
Cod : C128
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox. 100
aprox. 120
aprox. 150
Nr. flori
50
70
100
Pret
115 Ron
159 Ron
205 Ron

 
coroana garoafe medalion rosu

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 

 
Alte modele de coroane funerare cu pret pana in 150 lei
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro