program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana garoafe cruce alba


Atunci cand in viata noastra apare o persoana pe care o indragim, ne-am dori ca niciodata aceasta sa nu plece de langa noi. Din pacate insa, vremelnicia trupului isi spune cuvantul si uneori, trupurile cedeaza, luandu-si ramas bun de la noi.

Pentru astfel de momente sunt concepute aranjamentele din flori funerare. Garoafele albe si rosii se implestesc intr-o coroana funerara cu model de cruce, cu totul si cu totul speciala. Aceasta coroana are menirea sa te ajute sa-ti iei ramas bun de la persoana decedata si in acelasi timp iti alina sufletul ranit de disparitia dureroasa.

Culori disponibile : rosie cu cruce alba, alba cu cruce rosie, diverse combinatii de culori
Cod : C119
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox. 100
aprox. 120
aprox. 150
Nr. flori
50
80
120
Pret
139 Ron
169 Ron
215 Ron

 
coroana garoafe cruce alba

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 

 
Alte modele de coroane funerare cu pret pana in 150 lei
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro