program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana garoafe cu anthurium


Combinarea elegantei cu simplitatea, a rationalului cu sensibilitatea reprezinta arta vietii. Nu trebuie sa fim complicati sau extravaganti ci doar sa stim sa actionam simplu dar elegant. Acest lucru il invatam uneori in cele mai triste momente din viata si anume atunci cand pierdem o persoana draga.

Din eleganta firelor de garoafe si cea a cupelor de anthurium, prinse intr-o coroana funerara impresionanta, inveti sa fii mai bland cu viata si demn in fata mortii. Aceasta coroana te ajuta sa-ti iei asa cum se cuvine ramas bun de la persoana decedata.

Culori disponibile : alb cu rosu, alb cu vernil
Cod : C177
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox.100
aprox. 120
aprox. 150
Nr. flori
60
80
100
Pret
189 Ron
235 Ron
289 Ron

 
coroana garoafe anthurium

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 

 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 150 - 250 lei
 
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro