program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana garoafe model cruce


O coroana funerara, reprezinta un mesaj, pe care un suflet indurerat alege sa-l transmita celui care a plecat, parca prea repede dintre noi. Ne dorim, printe lacrimi si durere, ca acel mesaj sa fie unul special care sa poata exprima toata incarcatura sentimentala pe care o simtim in acel moment.

O coroana funerara dinĀ  garoafe sau crizanteme, cu un model in forma de cruce, reprezinta o alegere potrivita care cu ajutorul sensibilitatii florilor si prin insemnatatea simbolului crucii va transmite mesajul dorit. Astfel gandurile tale de regret profund dar si de dragoste vesnica vor trece orice granita rationala, iti vor incalzi sufletul si cu siguranta se vor face auzite de sufletul cel adormit.

Culori disponibile : alb cu rosu, galben cu rosu, alb cu mov
Cod : C119
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox. 100
aprox. 120
aprox. 150
Nr. flori
50
80
120
Pret
139 Ron
169 Ron
215 Ron

 
coroana garoafe model cruce

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 

 
Alte modele de coroane funerare cu pret pana in 150 lei
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro