program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana crizanteme crini


Atunci cand o persoana draga sufletului nostru moare, pe langa faptul ca suntem devastati din punct de vedere emotional, avem o multime de activitati care trebuiesc implinite. Pentru a va oferi timp sa va alinati sufletul, noi va oferim rapid si fara efort aranjamente din flori funerare deosebite, pentru suflete deosebite.

Intr-un spirit nostalgic, melancolic, impletind durerea, regretul cu speranta si dragostea, o coroana funerara din crizanteme si crini reprezinta alegerea potrivita pentru oferirea omagiului nostru celui care a plecat dintre noi. Puritatea si nobletea crinilor se imbina perfect cu inocenta si efemeritatea crizantemelor, transformandu-se intr-un mesaj inteles doar de suflete.

Culori disponibile : alba cu semiluna siclam
Cod : C152
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox. 100
aprox. 120
aprox. 150
Nr. flori
50
70
100
Pret
175 Ron
239 Ron
289 Ron

 
coroana crizanteme crini

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 
 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 250 - 500 lei
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro