program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana crini anturium verde


Vestea trecerii in nefiinta a unei persoane dragi produce o adevarata drama in sufletul nostrum, Furtuni de sentimente se pornesc si ne induc o stare greu de controlat si de stavilit. Pentru a reusi sa facem fata acestei situatii, aveti nevoie de toti cei dragi pentru a va sustine emotional si de noi pentru a va oferi o mana de ajutor practica.

Noi va putem livra simplu, usor si rapid o coroana funerara impresionanta, din crini imperiali si cupe de anthurium care se va transforma intr-un omagiu original, sincer si demn pentru persoana care a trecut in nefiinta.

Culori disponibile : alb cu diagonala verde, alb cu diagoana rosie
Cod : C142
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox. 100
aprox. 120
-
Nr. flori
40
60
-
Pret
239 Ron
349 Ron
-

 
coroana crini anturium verde

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 
 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 250 - 500 lei
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro