program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana anturium orhidee


Sfarsitul vietii, inevitabila trecere in lumea eternitatii, reprezinta unul din cele mai grele momente la care sunt supusi rudele si apropiatii celui decedat. Si atunci cand incepe orgranizarea unei inmormantari, inevitabil se ajunge si la depunerea uneia sau mai multor coroane funerare.

In acel moment intervenim noi, gata sa executam si sa livram Gratuit in cel mai scurt timp aceasta coroana superba din anturium si orhidee, model ce il putem lucra in varianta Mare sau Deluxe.

Culori disponibile : rosu cu vernil
Cod : C165
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
-
aprox. 120
aprox. 150
Nr. flori
-
60
80
Pret
-
405 Ron
540 Ron

 
coroana anturium orhidee

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 
 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 250 - 500 lei
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro