program nonstop

Livrare Gratis coroane si jerbe funerare in Bucuresti

Home
|
|
|
|
|
|
Sortare preturi coroane:
preturi reduse

Coroana anthurium orhidee


Atunci cand cineva apropiat trece la cele vesnice, pe langa durerea ce o purtam in suflet trebuie sa ne ocupam si de pregatirile pentru inmormantare. Aranjamentele din flori nu au cum sa lipseasca din cadrul unei slujbe funerare.

Noi venim in ajutorul dumneavoastra cu executia acestei coroane funerare ce are in compozitie cupe de anthurium rosu si orhidee vernil. Acest model se poate executa in varianta Standard la o inaltime de 1 m sau varianta Mare de 1.2 m si poate fi livrata de indata in mod Gratuit in Bucuresti la domiciliu sau capela. De asemenea coroana vine insotita fara nici un cost suplimentar si de panglica pe care sta scris mesajul de adio.

Culori disponibile : rosu cu vernil
Cod : C171
Marime
Standard
Mare
Deluxe
asistenta nonstop
Inaltime cm
aprox. 120
aprox. 120
-
Nr. flori
50
70
-
Pret
329 Ron
449 Ron
-

 
coroana anthurium orhidee

Comanda online aceasta coroana

Click here to open the date picker

telefon comenzi
calitate originala
pret minim
livrare gratuita in bucuresti
Comanda telefonica NonStop
Aprovizionare zilnica in fiecare dimineata din piata de flori
Va garantam cel mai bun pret
Facem livrarea in mod Gratuit
 
 
Alte modele de coroane funerare cu preturi intre 250 - 500 lei
 
       
Puteti apela cu toata increderea la serviciile si aranjamentele de flori oferite online de magazinul coroane funerare bucuresti. Va sprijinim cu tot sufletul atunci cand treceti prin momente triste si va scutim de timp pierdut si bani alergand in cautarea unei coroane sau jerbe funerare. Personalul nostru este NonStop disponibil pentru a va acorda asistenta in alegerea perfecta.
logo
coroane funerare, coroane inmormantare, coroane funerare preturi, coroane funerare, coroane funerare pret, jerbe funerare, coroane mortuare, jerbe, coroane funerare bucuresti, coroane funerare online, coroane funerare ieftine, comanda coroane funerare, coroane mortuare, jerbe si coroane, coroana inmormantare pret, coroane, coroane de flori,
Copyright @ 2013 Coroane Funerare Bucuresti.ro